[Проект] XMLParser

  1. Проблемът е, че има XML парсър в стандартната библиотека. Т.е. ако толкова ти се парсва XML си харесай да направиш нещо над encoding/xml.

    Ако смяташ да има дублираща се функционалност, си избери друга идея. В противен случай опиши какво точно ще прави твоят парсър, което не идва out of the box с encoding/xml.

  2. В такъв случай имам нова идея - библиотека, за генериране на кадри за анимация. Като за начало ще съдържа прости геометрични обекти и ще използвам някоя готова библиотека за самото рисуване и създаване на кадрите като файлове. Идеята е да не се рисуват директно обектите, а да се пази съвкупността от обекти, за да могат да се получават следващите кадри от предишните с някакви измествания на част от обектите. Ще измисля подходящ интерфейс на обектите с цел удобство в употребата им в тази насока като например различни начини за дефиниране на изменението им, ако трябва да има такова в следващите кадри. Ако имам време ще опитам да използвам нещо готово за създаване на видео от получените кадри. Надявам се това да е ок, защото едва ли ще отнеме малко време.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.